Cauta...
TOP
Stil de viață

3 tipuri de masaj care îți dau un boost de energie

3 tipuri de masaj care îți dau un boost de energie

Boost-ul de energie este o dorință pe care o avem fiecare dintre noi, în special, în acest început de primăvară. Masajul, în general, este terapia care ne ajută să ne punem pe picioare după o iarnă grea, pentru o primăvară și o vară în care trebuie să avem tonus bun și chef de treabă.

Dan Bujor, terapeut masaj cu bambus, ne spune care sunt acele 3 tipuri de masaj spre care ar trebui să ne îndreptăm dacă vrem să ne simțim bine în această primăvară.

1. Masajul de drenaj limfatic

Masajul de drenaj limfatic este, fără doar și poate, prima alegere atunci când vorbim despre tipuri de masaj care-ți dau un boost de energie.
De ce?

„Îmbunătățește circulația limfei în organism, aceasta având rolul de a înlătura bacteriile și toxinele din corp. De asemenea, drenajul limfatic asigură o curățare generală a organismului, fiind recomandat în cadrul regimurilor de detoxifiere și slăbire. Ajută la micșorarea circumferinței, combate retenția de apă și senzația de picioare grele, crește gradul de oxigenare a țesuturilor, elimină balonarea, ameliorează problemele circulatorii, ajută la relaxare, îmbunătățește calitatea somnului și chiar întărește imunitatea.”, explică specialistul în masaj cu bambus.

2. Masajul cu bețe de bambus

Chiar dacă aici este plasat la punctul 2, masajul cu bețe de bambus vine cu o serie de beneficii pe care este musai să le băgăm în seamă. Specialistul în masaj cu bambus, explică:

„Masajul cu bambus reactivează și stimulează circulația sângelui; îndepărtează durerile de cap și migrenele. Poate îmbunătăți calitatea somnului și ajută în combaterea insomniilor. Ajută la ameliorarea afecțiunilor respiratorii, a durerilor cauzate de artrită, mai ales în zona umerilor și a gâtului. Îmbunătățește funcțiile sistemului nervos; crește flexibilitatea articulațiilor și tonifiază mușchii. Stimulează activitatea celulară pentru a repara și hrăni intens pielea; reduce durere fizică prin ajutarea în eliminarea acidului lactic”, continuă Dan Bujor.

3. Masaj de relaxare

Așa cum îi spune și numele, masajul de relaxare are ca activitate principală… eliberarea de rău care, vine la pachet, si cu acel boost de energie căruia îi face loc.
La capitolul beneficii, specialistul nostru în masaj cu bambus explică: „Ajută în eliminarea stresului, îmbunătățește calitatea somnului și reduce depresia, fortifică sistemul imunitar, îmbunătățește nivelul de concentrare, relaxează și destinde mușchii încordați, atenuează spasmele musculare, îmbunătățește circulația sanguină și cea limfatică, ajută la eliminarea toxinelor, menține elasticitatea pielii și asigură, astfel, tinerețea și frumusețea perpetuă.”, conchide Dan Bujor, terapeut masaj cu bambus.

TAGS:

«

Next post:

Ce boli grave poate ascunde banala durere de stomac »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *