Abdomenul, posteriorul și picioarele… cele trei zone care interesează orice femeie atunci când vine vorba despre felul în care arată. Exceptând aspectul, trebuie să recunoaștem că forma bună a acestor zone este definitorie pentru felul în care te simți, fie că vorbim despre fizic sau psihic.
În principiu, știm că alimentația și mișcarea sunt cele care îți asigură o formă fizică optimă însă, să nu uităm că mai avem și alte arme. De exemplu, masajul. „Dacă doriți să vă tonifiați fesele, ideal ar fi să începeți cu un masaj. Poate o să vă surprindă, dar așa cum mușchii umerilor acumulează tensiunea rezultată din stres și emoții, la fel se întâmplă și cu cei ai feselor”, explică Dan Bujor, specialist în masaj cu bambus.
„Cu ajutorul masajului cu bambus slăbești exact în zonele în care ai nevoie! Curbura taliei se accentuează depozitele adipoase de pe solduri se diminuează vizibil, celulita prezintă o ameliorare spectaculară, iar tonusul, suplețea și aspectul pielii sunt îmbunătățite semnificativ”.
În masajul cu bambus, mișcările sunt ferme, viguroase și pornesc din încheietura mâinilor. Mișcările de rotație-alunecare stimulează puncte specifice de pe trup, capabile să activeze limfa, să reducă celulita și să elimine mai ușor toxinele din organism. După masaj, e posibil să simți nevoia să merg la toaletă, fiindcă efectele drenajului limfatic sunt vizibile imediat. Această nevoie este normală și astfel corpul îți demonstrează că răspunde la stimului de a elimina apa în exces din organism, alături de toxinele aferente.
Beneficiile masajului cu bambus
1. Remodelare corporală rapidă și fără efort în zonele cu probleme – diminuarea vizibilă a circumferinței taliei, a șoldurilor sau a coapselor, atenuarea celulitei și redarea tonusului pielii. Efectele transformatoare se văd chiar de la primele trei ședințe, majoritatea pacienților reușind ca după urmarea unui program intensiv de 10-12 ședințe să poarte haine cu până la două mărimi mai mici.
2. Rezultate ca după un antrenament la sală – masajul cu bambus pune toți mușchii în mișcare, rezultatele fiind vizibile într-un timp și mai scurt. Nu doare absolut deloc și este cea mai plăcută formă de “antrenament”.
3. Eliminare naturală a retenției de apă – dat fiind că prin mișcările de rulare a bețelor de bambus este stimulat drenajul limfatic, retenția de apă din organism este eliminată în mod natural și eficient. Spre deosebire de suplimentele sau ceaiurile drenante, care forțează organismul să elimine nu doar surplusul de apă, ci odată cu acesta și mineralele și vitaminele esențiale, masajul cu bambus oferă rezultate sigure și de durată.
4. Nu doare absolut deloc, indiferent de cât de sensibilă este pielea – „Tehnica unică pe care am conceput-o îmi permite să personalizez fiecare ședință, astfel încât indiferent de gradul de toleranță la durere, masajul să nu provoace absolut nicio leziune sau disconfort. Mă ajută și faptul că lucrez cu șase tipuri diferite de bețe de bambus, tocmai pentru a putea adapta masajul nevoilor și particularităților individuale”, explică Dănuț Bujor, tehnicia maseur cu o experiență de peste 10 ani în domeniu.
5. Întărește imunitatea – dat fiind că stimulează drenajul limfatic, masajul cu bambus facilitează implicit eliminarea naturală a toxinelor din organism. Asta înseamnă că în afara faptului că te ajută să arăți mai bine, îți fortifică sistemul imunitar astfel încât să câștigi orice bătălie cu virușii.
6. Accelerează metabolismul celular – prin masajul cu bambus este pus în mișcare întreg organismul, iar procesele responsabile cu arderea grăsimilor sunt stimulate să funcționeze la capacitate maximă. Rezultatul: slăbești într-un timp mult mai scurt.
7. Este de 8 ori mai eficient decât masajul clasic anticelulitic – tehnica de masaj cu bambus oferă rezultate net superioare celei clasice de masaj viguros, fără durerea și leziunile asociate acesteia din urmă. În plus, masajul cu bambus permite lucrul pe orice tip de țesut, bețele de bambus de diferite dimensiuni permițând adaptarea proceducerii la toate gradele de celulită.
8. Lucrează în special zonele “imposibile” – mai precis, șoldurile, partea interna a coapselor și flancurile. Adică exact acele porțiuni foarte greu de lucrat la sala și în care se observă efectele “derapajelor culinare”.
Leave a Comment