Cauta...
TOP
Stil de viață

Fă-ți curat în viață! 6 soluții pentru a te reseta

Fă-ți curat în viață! 6 soluții pentru a te reseta

Știm că obiectele pe care le folosim au nevoie de câte o resetare, din când în când. Și nu ne miră. De ce ne-ar mira această practică la oameni? Oamenii tind adesea să se epuizeze, să tragă de ei la maximum.

Câte dintre doamne nu mai fac nimic pentru ele? Reset-ul acesta se face ori de câte ori este nevoie și când suntem pregătiți în sensul acesta.

Iată cum faci un detox complet în minte, spirit și corp

Dorința îți vine din interior, îți dorești o curățenie generală a ta, vrei să o iei de la capăt? Înseamnă că ești pregătită.

Nu poți cumpăra mobilă nouă într-o casă plină cu vechituri. Și dacă ai vrea, nu ai loc. Așadar, fă loc noului! Renunță la ce nu îți mai este de folos și doar umple spațiul degeaba din viața ta. Poate e ceva nou, dar care nu îți este de folos. Renunță, dacă nu îți folosește acum, nu-ți va folosi niciodată.

Nu uita: gândirea ta se imprimă atât pe partea spirituală, cât și pe cea materială. Dacă în casa ta este dezordine, mai mult ca sigur așa este și în viața ta.

Dacă spațiul tău este plin cu cutiile trecutului, mai mult ca sigur nu ai vindecat anumite emoții și răni.

Dacă îți ignori obligațiile financiare, probabil că îți autosabotezi prosperitatea. Dacă nu îți poți fixa o întâlnire cu o prietenă de pe o zi pe alta fără să îți verifici agenda, înseamnă că ești surmenată.

Dacă îți ignori constant nevoile casei, anumite reparații care nu mai suportă amânare, probabil că nevoile tale emoționale au atins deja cote paroxistice.

Așa cum îți ignori chiuveta care se înfundă de o lună, așa îți ignori și emoțiile, care se vor strânge și strânge până te vor inunda și nu vei mai ști încotro să o iei.

Privește în jurul tău, observă-ți casa și întreabă-te: În care altă parte din viața mea mai apare această problemă?

S-ar putea ca răspunsurile să nu te mire. Vei simți că ai pus degetul pe rană. Poate că doare, dar vezi tu? Știi care e minunea? Că ai identificat problema!

Și odată cu asta, vei putea face schimbările necesare în casă și în viață.

Ce poți face concret

Conștientizează-ți tot trecutul. Lecțiile și binecuvântările, durerea care te-a adus în acest loc.

Renunță la tot ce nu-ți mai este de folos.

Curăță și lustruiește. Scapă de vechituri inutile, iar lucrurile bune și nefolositoare dă-le celor care ar putea avea vreun folos de pe urma lor.

Fă-ți loc pentru nou. Fii recunoscătoare pentru tot ce ai primit și întoarce binele. Vizualizează-ți viața. Cum ți-ar plăcea să fie? Creează-ți-o, creioneaz-o mental!

Spune ce vrei. Ai curaj. Cere de viață ceea ce îți dorești.

Ia măsuri de îndată! Creează-ți o mantra, alege un cuvânt sau un simbol care să îți amintească zilnic ce ți-ai propus.

Apoi, trăiește frumos. Încearcă să nu te încarci cu balastul altora. Ceea ce îți propui are mari șanse să se îndeplinească. Fii pregătită! Sus să avem inimile!

TAGS:

«

Next post:

Accidentul vascular cerebral (AVC), a doua cauză de mortalitate în România – Cum îl prevenim și cum îl tratăm »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *