Cauta...
TOP
Horoscop

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 14-20 decembrie 2020. O zodie va face spectacol, este vedeta perioadei!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 14-20 decembrie 2020. O zodie va face spectacol, este vedeta perioadei!

În săptămâna 14-20 decembrie 2020 astrele îi favorizează pe cei care știu cu adevărat ce vor de la viață și pe cei care nu ratează oportunitățile.
Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 14-20 decembrie 2020.

BERBEC
Berbecii se numără printre marii norocoși ai săptămânii. Norocul le surâde, oportunitățile de orice fel le ies în cale, iar Marte, planeta Acțiunii, îi ajută să obțină ce dorec.

TAUR
Taurii pot afla lucruri interesante despre un partener de afaceri sau despre un colaborator apropiat. S-ar putea ca încrederea în cineva apropiat să le fie pusă la incercare.

GEMENI
Pentru Gemeni astrele anunță o nouă relație de suflet sau o noua etapă în actuala poveste de iubire. În plan financiar, veștile bune vin în a doua parte a săptămânii.

RAC
Racii pot rezolva o problemă la locul de muncă sau chiar își pot găsi un job mai bun. De asemenea, cineva din familie primește vești importante legate de sănătate.

LEU
Leii interesați să primească Marea Iubire în viața lor au toate șansele să își vadă visul îndeplinit. Schimbări majore se anunță și pentru nativii care își doresc să devină părinți.

FECIOARA
Fecioarele pot fi atrase în tot felul de discuții despre niște rude sau prieteni apropiați. Ar fi bine să aibă mare grijă: cineva le poate “răstălmăci” vorbele și, de aici, apar problemele…

BALANȚĂ
Urmează o perioadă bună pentru Balanțele care vor să semneze un contract sau pentru cele care vor să își rezolve probleme legate de acte, asigurări, vize sau bilete de călătorie.

SCORPION
Scorpionii primesc un pont valoros care îi ajută să obțină mai mulți bani în prag de sărbători. În plan sentimental există riscul unei dezamăgiri dacă “se ambalează” prea devreme.

SĂGETĂTOR
Săptămâna 14-20 decembrie este una de cotitură în viața multor Săgetători. Acum ei pot renunța, acum, la tot ce nu le mai este de folos și se pot concentra pe un nou început.

CAPRICORN
Capricornii au nevoie demai multă odihnă. Trebuie să își “încarce bateriile” pentru că, peste puțin timp, Soarele va intra în zodia lor și vor avea multe de făcut, de rezolvat și de sărbătorit!

VĂRSĂTOR
Vărsătorii au o săptămână cu o agendă încărcată, mai ales dacă se concentrează pe planuri profesionale pe termen lung. Cineva cu putere de decizie este de partea lor.

PEȘTI
Peștii se bucură de “suport astral” în tot ceea ce înseamnă relația cu autoritățile. Norocul le surâde și în plan financiar, în special dacă vor să obțină un credit sau o sponsorizare.

TAGS:

«

Next post:

Hemofilia în România. Gestionarea acestei boli genetice, recomandări medicale pentru pacienții hemofilici »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *