Cauta...
TOP
Stiri

La Semimaratonul Bucureștiului vor avea acces toți alergătorii – atât cei vaccinați, cât și cei nevaccinați

La Semimaratonul Bucureștiului vor avea acces toți alergătorii – atât cei vaccinați, cât și cei nevaccinați

La Semimaratonul Bucureștiului vor avea acces și persoanele nevaccinate. Bucharest RUNNING CLUB va suporta costurile pentru testele rapide.

La OMV Petrom Bucharest HALF MARATHON (4-5 septembrie), vor avea acces toți alergătorii – atât cei vaccinați, cât și cei nevaccinați, care fie sunt testați negativ, fie fac dovada că au trecut prin boală.

Bucharest RUNNING CLUB anunță că după anunțul autorităților și analizarea situației actuale împreună cu partenerii și factorii de decizie implicați în procesul de organizare, la eveniment va fi permis accesul tuturor alergătorilor care vor face dovada înregistrării și care pot oferi dovada imunității după cum urmează:

– certificat digital European COVID – Certificat de Vaccinare pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– certificat digital European COVID Certificat de recuperare care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării cu SARS-COV-2.

Cele două tipuri de certificate pot fi descărcate aici: https://certificat-covid.gov.ro/login.

Pentru persoanele care nu dețin niciun tip de document specificat mai sus, accesul se va face numai în baza prezentării rezultatului unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore înaintea cursei la care s-au înscris. Bucharest RUNNING CLUB va suporta costurile necesare efectuării testelor antigen rapid pentru participanți, iar testarea va fi efectuată de o clinică acreditată de Ministerul Sănătății.

„Le mulțumim autorităților naționale pentru sprijin și pentru permanenta comunicare. Suntem extrem de bucuroși că îi vom putea avea la start atât pe alergătorii vaccinați, cât și pe cei care fie vor putea oferi rezultatul negativ, fie fac dovada că au trecut prin boală. Îi asigurăm pe alergători că măsurile de siguranță vor fi aplicate pe toată durata desfășurării OMV Petrom Bucharest HALF MARATHON, atât în perimetrul Sport Expo din Parcul Izvor, cât și și pe traseul curselor” spune Valeria Răcilă van Groningen.

TAGS:

«

Next post:

Sun Talks: seminarii gratuite dedicate femeilor cu Oana Pellea și Ada Galeș. Printre subiecte acceptarea corpului, iubirea necondiționată, feminitate și curaj »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *