Cauta...
TOP
Stil de viață

Lista medicului Adina Alberts pentru a face față cu brio variantei delta a coronavirusului: ”Vreți să vă întăriți sistemul imunitar?”

Lista medicului Adina Alberts pentru a face față cu brio variantei delta a coronavirusului: ”Vreți să vă întăriți sistemul imunitar?”

Iată ce e de făcut! Medicul Adina Alberts a publicat pe pagina domniei sale de Facebook lista cu produse care întăresc imunitatea, pentru a face față variantei delta a coronavirusului, care amenință încet, încet, și țara noastră.

Iată ce a scris medicul pe rețeaua de socializare:

VREȚI SĂ VĂ ÎNTĂRIȚI SISTEMUL IMUNITAR ca să țineți piept cu brio variantei delta?!

Dacă da atunci, vaccinați sau nu, chiar de mâine, aprovizionați-vă cu măcar unul dintre următoarele produse care se găsesc în farmaciile din România🤨:

🔹Artemisinină, simplă sau forte, capsule, soluție sau praf;

🔹Ceai de pelin dulce sau peliniță;

🔹Sweet Wormwood capsule, soluție, ulei sau tinctură;

🔹Întreagă gamă Biseptol adică sirop, capsule, spray, apă de gură, bomboane.

  • Citiți prospectele cu atenție înainte de administrare!
  • Consultați medicul de familie!
  • Atenție, nu se iau toate odată, ci pe rând!
  • Pentru alte detalii vă stau la dispoziție în privat!
  • Ah, era să uit… Stați  la soare, dimineața până în ora 11 și după amiaza după ora 17. Atenție, fără creme cu factor de protecție. Cea mai bună vitamină D este cea pe care o sintetizează pielea d-voastră în prezența razelor solare. Și este GRATIS.

Haideți, vreau să vă văd pe toți bronzați! Ne-am înțeles?”, încheie medicul postarea. Dr. Adina Alberts este deja cunoscută publicului român pentru implicarea în prevenirea și tratarea noului coronavirus încă de la începutul pandemiei, însă cu mari rezerve în ceea ce privește administrarea vaccinului, sfătuindu-și publicul să mai aștepte. Și să mizeze pe prevenție și pe întărirea imunității.

Adesea contestată, dr. Adina Alberts a promis că va rămâne constantă ideilor pe care le promovează, având mulți susținători și urmăritori.

TAGS:

«

Next post:

Cum poți scăpa rapid de celulită și menține pielea sănătoasă, într-un timp scurt? »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *