Cauta...
TOP
Stil de viață

Tehnica uimitoare de masaj care ne poate ajuta să prevenim infectarea cu noul coronavirus. Mai mult, este excelentă pentru detoxifiere și slăbire

Tehnica uimitoare de masaj care ne poate ajuta să prevenim infectarea cu noul coronavirus. Mai mult, este excelentă pentru detoxifiere și slăbire

6 motive pentru care presoterapia este indicată în lupta împotriva noului coronavirus. Da. Presoterapia poate fi arma ta împotriva noului coronavirus. De ce, o să explice în continuare terapeutul Dan Bujor, specialist în masaj cu bambus.

„Presoterapia este o tehnică de drenaj limfatic şi de detoxifiere binecunoscută şi cu efecte extraordinare în ceea ce privește imunitatea organismului. În plus, efecte pozitive are presoterapia și atunci când vine vorba despre remodelare corporală. De asemenea, presoterapia vine în completarea şedinţelor de masaj cu beţe de bambus, favorizând atât eliminarea rapidă a excesului de apă din organism, cât şi ameliorarea sindromului de “picioare obosite””, explică specialistul.

Care sunt cele 6 motive pentru care presoterapia este indicată în lupta împotriva noului coronavirus

Știm că sistemul imunitar este cheia atunci când vorbim despre capacitatea organismului nostru a ține la distanță noul coronavirus. Ei bine, fix aici lucrează presoterapia, la consolidarea sistemului imunitar. Cum?

– Consolidează funcționarea sistemului imunitar prin stimularea producției de limfocite care luptă împotriva agenților patogeni (microbi, virusuri, paraziți). Relaxează și tonifică mușchii, presiunea aplicată prin drenaj ajutându-i să se detensioneze.

– Detoxifică organismul, contribuind la eliminarea mai rapidă a reziduurilor, a proteinelor în exces și a toxinelor.

– Tratează problemele digestive: prin masarea abdomenului, este stimulat tranzitul intestinal, este eliminată balonarea și este ameliorată constipația.

– Îți conferă o stare generală de bine prin activarea sistemului parasimpatic (cunoscut și sub numele de sistem nervos pentru odihnă și digestie).

– Diminuează inflamațiile și calmează durerile apărute după un efort susținut, o accidentare sau o intervenție chirurgicală, reducând spasmele musculare și întărind țesuturile conjunctive.

– Îmbunătățește circulația sangvină și tratează problemele sistemului circulator și limfatic: ameliorează varicele și senzația de brațe și picioare grele și obosite, previne apariția tromboflebitei.

TAGS:

«

Next post:

Aceasta este declarația pe proprie răspundere pentru deplasarea pe timp de noapte, va fi nevoie de ea începând de luni, 9 noiembrie »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *