Cauta...
TOP
Sanatate

Românii preferă din ce în ce mai mult vacanțele organizate, cu ghizi specializați. Ce a constatat agenția Eturia

Românii preferă din ce în ce mai mult vacanțele organizate, cu ghizi specializați. Ce a constatat agenția Eturia

CP ETURIA: COMPARATIV CU 2019 ÎN 2022, S-A DUBLAT INTERESUL ROMÂNILOR PENTRU CIRCUITELE CU TOUR LEADER

 În 2022, observăm dublarea cererii de vacanțe de tip circuit cu însoțitor de grup. Comparând cifrele din 2022 cu 2019, observăm că interesul pentru astfel de pachete de vacanță a crescut simțitor odată cu ridicarea restricțiilor sanitare, acest lucru evidențiază faptul că  turistul Eturia din 2022 este din nou hotărât să exploreze, să se bucure de o vacanta mai lunga in destinații exotice, dar are nevoie și de un specialist din partea agenției care să îi organizeze călătoria în așa fel încât acesta să nu aiba nici o grijă.

O vacanță cu Tour Leader vine cu nenumarate avantaje: în primul rând faptul că însoțitorii pe care îi trimitem cu aceste grupuri sunt persoane instruite pe aceste destinații, cunosc foarte bine de la istoria locului, la obiceiuri, comportamente, preparate locale, evenimente specifice locului. Un circuit  cu Tour Leader(insotitor de grup) vine și cu siguranța că este mereu cineva din partea Eturia care poate rezolva orice situație neprevăzută, dar mai ales poate să îmbogățească experiența de călătorie. Un Tour Leader este într-un continuu proces de pregătire și perfecționare. Intern, desfășurăm sesiuni de training pe fiecare destinație explorată. Pe lângă acestea, Tour Leader-ii participă la multiple webinarii cu partenerii locali și efectuează vizite în destinațiile pe care mai apoi le vor aborda în vacanțele oferite turiștilor”, declară Ana Maria Gherasim, Manager de vânzări Eturia.

 Destinațiile consacrate pentru vacanțe de tip circuit cu Tour Leader sunt în zone precum: Peru, Mexic, Japonia, Kenya, Canada si America, Costa Rica și Panama, dar și în destinații mai puțin promovate, cum ar fi: Iran, Uzbekistan, Senegal și Gambia, Etiopia sau Madagascar.

Deși suntem încă în plin sezon estival, românii sunt foarte interesați de vacanțele de toamnă și chiar de Craciun și Revelion. În acest context, Eturia a lansat o promoție “Hai cu noi in vacanta, am fost deja în destinația ta preferata!”. Aceasta se desfășoară până în 29.08.2022, ora 17:00, în limita locurilor disponibile și oferă reduceri de până la 500 euro/pachet/persoană.

În cadrul promoției, turiștii pot alege o vacanță cu însoțitor de grup din 25 de destinații precum India, Vietnam, Brazilia și Argentina, Panama și Costa Rica, Uzbekistan, Țările Baltice, Indonezia, Sri Lanka etc.

 Printre circuitele vedetă ale promotiei amintim:

 Circuitul de grup Essential India Taj & Tigers. Costul pentru o asemenea experiență începe de la 1890 €/ persoana și include 7 nopți de cazare cu demipensiune sau pensiune completă, zbor și transferuri, tururi și vizite, serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse, însoțitor de grup din partea Eturia.

https://www.eturia.ro/vacanta/circuit-de-grup-essential-india-taj-tigers-9-zile

 Circuitul de grup Uzbekistan propune descoperirea unor orașe mai puțin cunoscute, pline de încărcătură istorică, arhitectură deosebită, tradiții și mestesuguri: Tashkent, Khiva, Bukhara, Samarkand, Shakhrisabz.

Costul pentru acest circuit începe de la 1950 eur/ persoană și include 7 nopți de cazare cu mic dejun, zbor și transferuri, tururi și vizite, serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse, însoțitor de grup din partea Eturia. 

Circuitul de Grup Panama si Costa Rica, în care turiștii vor vizita Panama City, San Jose, Parcul National al Vulcanului Poas, Gradinile Cascadelor La Paz, Tortuguero, La Fortuna, Parcul National Arenal, Guanacaste. Costul pornește de la 3750 euro/ persoană și include zbor, 10 nopți de cazare cu mic dejun, transferuri, tururi, vizite, serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse.

 https://www.eturia.ro/vacanta/circuit-de-grup-panama-costa-rica-12-zile-cu-yulicary-sarracent

 Eturia a devenit, în 2007, prima agenție de turism turoperatoare din România ce oferă servicii tailor-made celor care vor să trăiască o călătorie exotică autentică oriunde pe glob la standarde superioare în turism. Pentru clienți, dincolo de cele peste 150 de destinații din portofoliu în care agenția colaborează strâns cu  peste 1000 de parteneri locali, experiența Eturia include consultanți specializați pe fiecare zonă a globului, ce știu să recomande fiecărui client locuri, hoteluri, trasee și să ofere cele mai valoroase sfaturi. Mai mult, agenția creează și vacanțe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif. Companiile aeriene prestigioase alese pentru zboruri, transferurile private, hotelurile de 4 și 5 stele atent selecționate în special în contextul actual, dar și faptul că pachetele includ toate costurile (intrările la obiectivele turistice, ghizii locali și bacșișurile acestora, serviciu de asistență non-stop), transformă vacanțele în experiențe la superlativ. Asigurarea medicală este inclusă în toate pachetele de tip circuit și acoperă chiar și îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei.

TAGS:

«

Next post:

De ce apar răcelile de vară. Ce soluții naturale avem pentru a scăpa de durerea în gât și nasul înfundat »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *