Cauta...
TOP
Stiri

Zeci de destinații pot fi oferite în dar de acest Crăciun. Cum sună Cuba, SUA și Canada, Indonezia sau Brazilia?

Zeci de destinații pot fi oferite în dar de acest Crăciun. Cum sună Cuba, SUA și Canada, Indonezia sau Brazilia?

Iată o întrebare care odată cu ieșirea din pandemie a devenit o nouă realitate. În acest moment, călătoriile exotice au devenit adevarate investiții, ușor diferit față de anii trecuți. După anul 2020, oamenii și-au schimbat prioritățile și călătoriile au devenit o necesitate pentru relaxare, sănătate și cunoaștere.

Campania Cadouri de Craciun este aproape o tradiție pentru noi și pentru clienții nostri. Ne face placere sa transformăm această perioadă într-o lună în care tot mai multi clienți aleg să dăruiască vacanțe. Iar pentru cei mai indecisâși sau care doresc să facă un cadou care să permită alegerea vacanței de vis post achiziție, ne-am gândit ca Voucherul Cadou Eturia este cel mai bun mod de a-i bucura pe cei dragi, fara a-i condiționa.  Daca pentru Voucherul Cadou Eturia vorbim de libertatea alegerii destinatiei si a bugetului, valabilitatea de 1 ani de zile, consultanti de vacanță dedicați si un design aliniat perioadei în care ne aflăm, pentru Campania Cadouri de Craciun amintim de specificul pachetelor incluse, care acoperă zeci de destinații de explorare cu Tour Leader Eturia, dar și de reducerile de până la 550 euro / persoană, prin care ne dorim să aducem pentru cât mai mulți clienți bucuria unui cadou de acest fel, “ declară Ana Maria Gherasim Manager de Vânzări Eturia

 Zeci de destinatii pot fi oferite în dar de acest Craciun, iar aici amintim – Peru, Cuba, SUA si Canada, Indonezia, Brazilia si Argentina, India sau Kenya. Dar lista este mai lungă deoarece în această campanie de decembrie Eturia a inclus pachete de tip Circuit Grup cu însoțitor care se întind pe o mare parte din anul 2023, până aproape de sfârșitul acestuia, în noiembrie. Costurile pentru un astfel de circuit diferă în funțtie de destinația aleasă, numărul de zile și activitățile care însoțesc o astfel de experiență. În cadrul acestei campanii clienții noștri vor avea parte de reduceri consistente.

Ne-am dorit sa includem în această campanie pachete pentru cât mai multe gusturi și preferințe. De exemplu, tariful pentru un Grup cu însoțitor în Indonezia pornește de la 1990 euro / persoană, pentru Canada de la 3390 euro / persoană, iar pentru Peru de la 3150 euro / persoană. În acest fel, fiecare noua promotie ne dă ocazia să venim în întampinarea clienților cu acele pachete, reduceri sau servicii speciale care să le facă atat procesul de achiziție, cât și vacanta o experiență mai frumoasă, declară Ana Maria Gherasim.

Eturia a devenit, în 2007, prima agenție de turism turoperatoare din România ce oferă servicii tailor-made celor care vor să trăiască o călătorie exotică autentică oriunde pe glob la standarde superioare în turism. Pentru clienți, dincolo de cele peste 120 de destinații din portofoliu în care agenția colaborează strâns cu parteneri locali, experiența Eturia include consultanți specializați pe fiecare zonă a globului, ce știu să recomande fiecărui client locuri, hoteluri, trasee și să ofere cele mai valoroase sfaturi. Mai mult, agenția creează și vacanțe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif. Companiile aeriene prestigioase alese pentru zboruri, transferurile private, hotelurile de 4 și 5 stele atent selecționate în special în contextul actual, dar și faptul că pachetele includ toate costurile (intrările la obiectivele turistice, ghizii locali și bacșișurile acestora, serviciu de asistență non-stop), transformă vacanțele în experiențe la superlativ. Asigurarea medicală este inclusă în toate pachetele de tip circuit și acoperă chiar și îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei.

TAGS:

«

Next post:

Ce alimente tradiționale de Crăciun sunt cele mai nesănătoase? Află cu ce le putem înlocui »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *