Cauta...
TOP
Horoscop

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 4-10 ianuarie 2021. O zodie strălucește în această perioadă, este vedeta zodiacului

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 4-10 ianuarie 2021. O zodie strălucește în această perioadă, este vedeta zodiacului

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 4-10 ianuarie 2021. Marte intră în zodia Taur, iar Venus, în zodia Capricorn. Află cum sunt influențate toate zodiile!

BERBEC

Începeți anul cu dreptul: astrele vă susțin în plan profesional și-n plan financiar, dar anunță multă muncă, un șef greu de mulțumit și colegi care nu se înghesuie să vă ajute la nevoie.

TAUR

Săptămâna asta reușiți să rezolvați niște probleme legate de acte sau călătorii.

Pentru nativii sjnguri se anunță o perioadă cu multe “oportunități sentimentale”. În cuplu, atenție la cuvintele rostite!

GEMENI

Gemenii recuperează niște bani sau primesc abia acum o recompensă pentru reușitele de anul trecut, la serviciu. Sentimental, apare dorul de cineva din trecut sau nostalgia legată de începutul relației.

RAC

Multe planuri și discuții în cuplu legate de o afacere, o călătorie sau o investiție! S-ar putea ca, pentru moment, să nu aveți toate resursele ori să vi se ceară o mulțime de acte. Veți avea nevoie de multă rabdare…

LEU

Astrele anunță o perioadă foarte bună pentru vindecare, odihnă și relaxare. S-ar părea că începeți anul într-un ritm mai “așezat” dar aveți timp să vă mobilizați până la sfârșitul lunii.

FECIOARĂ

Copilul și persoana iubită sunt în centrul atenției, dar spre sfârșitul săptămânii, problemele de la serviciu vă consumă prea mult timp și energie. Încercați să păstrați echilibrul între carieră și familie!

BALANȚĂ

În perioada următoare, vă ocupați în special de casă ori de o afacere de familie. Atenție la cheltuieli pentru că sunteți prea “receptiv” la oferte și reclame și riscați să dați banii pe tot felul de “fleacuri”!

SCORPION

Dacă, de sărbători nu ați reușit să vă întâlniți cu toată familia, puteți recupera, acum, timpul pierdut. De miercuri, Mercur, planeta Călătoriilor acționează în casa Familiei din astrograma zodiei!

SĂGETĂTOR

E timpul pentru un nou stil de viață mai sănătos sau pentru o dietă mai echilibrată! Planeta Acțiunii aflată în sectorul Sănătății vă mobilizează și vă ajută să faceți schimbările dorite. Financiar, vin vești bune.

CAPRICORN

Primiți bani, vă găsiți un job mai bine plătit sau puneți la cale un proiect care vă va spori câștigurile în viitorul apropiat. Partenerul de viață sau un prieten foarte bun vă încurajează și vă promite ajutorul. Această zodie parcă strălucește la început de an, este vedeta zodiacului în prima săptămână a lui ianuarie!

VĂRSĂTOR

Chiar dacă nu sunteți de acord cu toate deciziile unei rude, e bine să nu dați sfaturi nesolicitate! La serviciu s-ar putea să fiți nevoit să refaceți niște documente la care a lucrat, până acum, altcineva.

PEȘTI

Un prieten vă face o surpriză frumoasă. Poate fi vorba de un cadou de Crăciun oferit cu întârziere, de o invitație în oraș sau de o declarație de dragoste. Sau plecați împreună într-o scurtă călătorie.

TAGS:

«

Next post:

Terapia plăcută și plină de beneficii care ne întărește sistemul imunitar. Recomandările unui cunoscut specialist »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *