Cauta...
TOP
Horoscop

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 30 noiembrie-5 decembrie 2020. Zodiile cu noroc în dragoste și la bani, dar și cele mai afectate de Luna Plină

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 30 noiembrie-5 decembrie 2020. Zodiile cu noroc în dragoste și la bani, dar și cele mai afectate de Luna Plină

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 30 noiembrie-5 decembrie 2020. Ce surprize rezervă astrele nativilor la început de lună?

Horoscopul săptămânii 30 noiembrie-5 decembrie 2020 anunță o perioadă cu vești și schimbări neașteptate, în special pentru zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) și pentru cele de apă (Rac, Scorpion, Pești).

Săptămâna începe cu Luna Plină în zodia Gemeni, care “va deschide calea” unor dezvăluiri impresionante. Acestea vor da peste cap calcule și planuri ce păreau “bătute în cuie”.

În plus, interesul general pentru adevăr și setea de dreptate vor acutiza tensiuni sociale, crescând riscul unor conflicte majore.

În plan personal, mulți oameni își vor schimba planurile, prioritățile sau sistemul de valori.

Iată ce au pregătit astrele pentru toate zodiile:

BERBEC

Berbecii primesc informații prețioase care îi pot ajuta să câștige un concurs, să încheie o afacere sau să obțină job-ul visat.

În proiectele personale e bine să nu facă risipă de resurse, iar în iubire, să nu exagereze cu declarațiile sau cu promisiunile.

TAUR

Taurii au o săptămână foarte bună în plan financiar: Luna Plină va avea loc chiar în casa Banilor din astrograma lor!

Nici cu dragostea n-ar trebui să aibă probleme dar dacă acestea există, în weekend apar și soluțiile.

GEMENI

Gemenii au parte de o săptămână perfectă pentru schimbări importante în plan personal. Dar chiar și o schimbare de look este, acum, binevenită și aducătoare de noroc. În dragoste, se anunță surprize frumoase în weekend!

RAC

Pentru Raci se anunță o perioadă potrivită pentru “vindecare” și eliberare de trecut. În special viața sentimentală este vizată de contextul astral care poate aduce fie împăcarea cu o persoană dragă, fie renunțarea și iertarea. În cuplu poate începe un nou capitol!

LEU

Leii pot afla, acum, care sunt adevărații lor prieteni, iar în afaceri sau profesie, care sunt proiectele în care merită cu adevărat să mai investească. S-ar putea ca unii nativi să își schimbe prioritățile sau facă schimbări în echipa de colaboratori. Norocul le surâde în plan financiar.

FECIOARĂ

Fecioarele vor fi în centrul atenției la locul de muncă, dar vor atrage nu doar admirație, ci și invidie. În a doua parte a săptămânii, primesc oaspeți dragi sau pleacă la drum, la un eveniment de familie. În cuplu, comunicare previne tensiunile.

BALANȚĂ

Balanțele își regăsesc încrederea în forțele proprii sau trec prin experiențe care le îndreaptă sau le întorc spre credință. Viitorul (re)devine mai luminos, iar resursele de care nativii au nevoie nu mai par imposibil de “procurat”.

SCORPION

Astrele vin cu vești bune pentru Scorpionii care vor să devină părinți. E o perioadă foarte bună și pentru cuplurile care vor mai multă pasiune sau pentru Scorpionii singuri, dornici de aventuri. Astrele anunță și afaceri profitabile sau cadouri.

SĂGETĂTOR

Pentru Săgetători urmează o săptămână potrivită pentru semnarea unor contracte sau pentru consolidarea unei relații sentimentale. În cuplu se pot clarifica vechi neînțelegeri și se poate reface armonia de altădată. E posibilă și împăcarea cu un fost partener.

CAPRICORN

Capricornii care își doresc o schimbare în plan profesional trebuie să profite de oportunitățile care apar în această săptămână! Rezultatele vor fi excelente! Sentimental, norocul le surâde “cu ajutorul” unui prieten.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii își fac planuri pe termen lung sau își fac noi prieteni, se bucură de viață și de noroc la bani! La locul de muncă sunt apreciați și au șanse de promovare. Tot la locul de muncă Vărsătorii singuri își pot întâlni jumătatea.

PEȘTI

Peștii se concentrează acum pe casă și familie. Mulți nativi vor să se mute și încep un “studiu de piață” chiar dacă partenerul nu le împărtășește entuziasmul. Săptămâna este potrivită și pentru călătorii sau măcar pentru planuri de vacanță.

TAGS:

«

Next post:

Atenționarea medicului neurochirurg: De ce sunt bărbații mai predispuși la a dezvolta tumori maligne, comparativ cu femeile »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *