Cauta...
TOP
Horoscop

Se întâmplă de azi! Planeta Iubirii intră în Scorpion și tulbură apele multor zodii. Horoscop Oana Hanganu: la ce să se aștepte fiecare semn, în parte

Se întâmplă de azi! Planeta Iubirii intră în Scorpion și tulbură apele multor zodii. Horoscop Oana Hanganu: la ce să se aștepte fiecare semn, în parte

Planeta iubirii intră în misteriosul semn al Scorpionului începând din 21 noiembrie și multe semne vor fi scoase din zona de confort. La ce să se aștepte zodiile din punct de vedere al iubirii, în următoarea perioadă? Ne-a spus, pe îndelete și în exclusivitate pentru Sănătate cu de toate, cunoscutul astrolog român Oana Hanganu.

La sfârșit de noiembrie, Scorpionii și Taurii au parte de schimbări pozitive în plan sentimental. Săgetatorii și Leii trebuie să aștepte până la mijlocul lui decembrie. Ce se întâmplă cu restul zodiilor.

Din 21 noiembrie, planeta Iubirii intră în Scorpion, sporind pasiunea dar și gelozia în cupluri, precum și interesul pentru relații profunde, fără secrete.
De la jumătatea lui decembrie, Venus se va afla în semnul Sagetatorului, mare iubitor de aventuri și lipsit de prejudecăți.

Cum sunt influențate zodiile:

BERBEC
Berbecii se pot trezi atrași în relații pline de pasiune sau, dacă au, deja, pe cineva, nu vor reuși să păstreze foarte ușor echilibrul între afecțiune și dorința de a-și controla sau domina partenerul ori partenera.

TAUR
Taurii vor avea parte de armonie în cuplu, iar cei singuri se vor simți atrași de persoane pe care, în trecut, le-ar fi ignorat cu desăvârșire. Mulți nativi se vor îndrăgosti la prima vedere.

GEMENI
La sfârșit de noiembrie, Gemenii singuri își pot întâlni iubirea la serviciu, dar relația se va “concretiza” abia în preajma sarbatorilor. În cuplurile stabile se anunță mari schimbări în decembrie.

RAC
Norocul în dragoste le surâde Racilor singuri la inceputul lunii decembrie. Cei care au, deja, o relație, vor avea parte de multă atenție din partea persoanei iubite. Iar dacă își doresc copii, astrele sunt de partea lor…

LEU
Până la jumătatea lui decembrie, Leii pun mare preț pe familie. Mulți nativi se vor gândi la căsătorie sau chiar vor face “pasul cel mare”. Luna decembrie va veni cu multe oportunități sentimentale pentru cei singuri.

FECIOARĂ
Până în 19 decembrie, Fecioarele au planeta Norocului chiar în casa Iubirii, deci Luns Cadourilor poate veni cu mari surprize și împliniri. În cuplurile “cu vechime”, domnește armonia și încrederea.

BALANȚĂ
La sfârșit de noiembrie, Balanțele vor să câștige bani! Iubirea poate să mai aștepte până spre sfârșitul anului, cand norocul va fi de partea lor. Balanțele îndrăgostite vor face multe declarații și cadouri…

SCORPION
Scorpionii singuri atrag iubirea in viața lor și mulți nativi își pot întâlni sufletul-pereche pe internet. În cupluri, răbdarea Scorpionilor va fi pusă la încercare de “toanele” persoanei iubite.

SĂGEATĂTOR
Săgetătorii singuri sunt atrași de persoane care le amintesc de cineva din trecut sau nu ezită să se implice în “povești trecătoare”. În cupluri, nu există probleme imposibil de rezolvat. Și nici prejudecăți!

CAPRICORN
Până la jumătatea lui decembrie, Capricornii pot descoperi că un prieten este, de fapt, marea Iubire, dar asta nu înseamnă că-și vor exprima, cu ușurință, sentimentele. În cupluri, “se pot șterge cu buretele” vechi tensiuni și reproșuri.

VARSĂTOR
Vărsătorii singuri trebuie să își clarifice,mai întâi, problemele din trecut. Norocul le va surâde cu adevărat spre sfîrșitul anului, când o mare iubire le va schimba destinul.
Pentru cupluri, se anunță vremuri bune.

PEȘTI
Pentru nativii Pești, dragostea poate să apară pe neașteptate, cu ocazia unui eveniment legat de profesie sau în timpul unei călătorii. În cupluri, atenția ce trebuie acordată unui copil poate schimba, în bine, totul.

TAGS:

«

Next post:

6 tipuri de alimente care asigură sănătatea tubului tău digestiv, supranumit ”al doilea creier” »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *