Cauta...
TOP
Stil de viață

Ingrediente vindecătoare care se pot adauga în cafea

Ingrediente vindecătoare care se pot adauga în cafea

Ce poți adăuga în cafea pentru a o transforma într-un medicament natural? Nenumărate studii au indicat, de-a lungul vremii, că este o băutură benefică organismului.

Cu excepția contraindicațiilor impuse de anumite suferințe și afecțiuni și care sunt semnalate de către medic, cafea reprezintă un leac vechi și dovedit împotriva oboselii, apatiei, constituie un bun antioxidant, accelerează arderile în corp, susține pierderea în greutate și este un tonic al creierului.

Dar ce trebuie să știm despre felul în care se servește cafeaua? Deși mulți o preferă amestecată cu zahăr, lapte și chiar diverse siropuri aromate, cafeaua ideală se bea fără niciun adaos, pentru eficacitate maximă.

Mai mult, sunt câteva ingrediente ”magice” care pot împuternici beneficiile cafelei.

Pe primul loc, este scorțișoara.

Aceasta este de preferat zahărului și reprezintă un super condiment cu proprietăți miraculoase. Ajută la reglarea glicemiei, poate reduce inflamațiile din corp, stimulează imunitatea și funcțiile cerebrale.

Un alt ingredient vindecător gata de pus în cafea este nucșoara. Aceasta calmează, combate stresul și insomnia, stimulează digestia, reglează tranzitul intestinal și combate halena. Dacă aveți probleme cu respirația urât mirositoare, încercați combinația cafea și nucșoară.

Un alt ingredient uimitor recomandat în cafea este uleiul de cocos. Aceasta este un ulei miraculos pentru organism, excepțional intern, dar și extern. Adaugat în cafea crește nivelul de energie, stimulează metabolismul, combate colesterolul rău, împiedică îngrășarea, favorizează digestia. Transformă cafeaua într-o băutură foarte catifelată, iar unele studii spun că ajutându-vă de acest amestec puteți scăpa de durerile de cap.

De ce să nu încerci aceste combinații gustoase la tine în cafea? Sunt de preferat, mai ales când zahărul ar fi bine să se consume cât mai rar, iar laptele în cafea pentru multe persoane reprezintă o combinație indigestă. Mai mult, cafeaua cu lapte nu mai reprezintă o băutură nevinovată, ci chiar o masă în sine. Nutriționiștii atenționează: dacă o beți așa, tratați-o ca pe o gustare și nu o consumați în niciun caz la finalul unei mese copioase.

Așadar, ingredientele propuse mai sus fac cafeaua și gustoasă și benefică indiferent când este băută.

TAGS:

«

Next post:

Proteina care poate trata și preveni COVID. Ajută spectaculos sistemul imunitar »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *