Cauta...
TOP
Horoscop

Marea Conjuncție dintre Jupiter și Saturn anunță o perioadă cu schimbări majore pentru toate zodiile! Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 21-27 decembrie 2020

Marea Conjuncție dintre Jupiter și Saturn anunță o perioadă cu schimbări majore pentru toate zodiile! Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 21-27 decembrie 2020

Ce le așteaptă pe zodii în această perioadă istorică! Jupiter aduce noroc și optimism, iar Saturn înseamnă reguli și responsabilitate. Află dacă astrele sunt de partea ta!

BERBEC
O neașteptată oportunitate profesională vă poate schimba planurile de sărbători. Spre sfârșitul săptămânii, prietenii vă vor face un cadou la care nu va așteptați.

TAUR
Primiți o veste de la cineva din străinătate sau rezolvați niște probleme legate de acte. Banii nu vă lipsesc dar nu vă lipsește nici dorința de a vă răsfața cu daruri scumpe.

GEMENI
Dacă sunteți la început de drum intr-o relație, oscilați între dorința de a petrece cu prietenii și dorința de a-i face pe plac persoanei iubite. În cuplu e pace și armonie.

RAC
Săptămâna asta primiți bani de la o rudă sau de la o bancă de la care așteptați,de mai mult timp, un răspuns. La serviciu, șefii sunt darnici, dar mai mult cu vorbe…

LEU
S-ar putea ca atitudinea persoanei iubite să vă dezamăgească. Nimic nu-i place, nimic nu-i convine, iar cadourile pe care i le oferiți nu par să fie chiar pe gustul ei.

FECIOARA
S-ar putea să aflați că un coleg care v-a făcut tot felul de șicane are o problemă personală. Treceți peste toate și vă oferiți să îl ajutați. S-ar putea să deveniți prieteni!

BALANȚĂ
Pentru Balanțe urmează o perioadă în care copiii și persoana iubită vor fi adevaratele priorități. Pentru nativii singuri și în căutarea sufletului pereche se anunță vremuri bune…

SCORPION
Dacă vreți să vă mutați sau să investiți într-într-o casă, astrele sunt de partea dvs și ofertele foarte bune pot apărea chiar de Crăciun. În familie vin vești bune legate de un copil.

SĂGETĂTOR
În prima parte a săptămânii, e bine să vă ocupați mai mult de propria persoană! În plan financiar, rezolvați, mai întâi, eventualele restanțe! Apoi, fiți Moș Crăciun pentru dvs!

CAPRICORN
În jurul dvs, toată lumea pare că se gândește numai la vacanță și la sărbători. Dvs reușiți să vă mobilizați și să respectați toate regulile și termenele, iar șefii nu.pot să nu observe asta!

VARSĂTOR
Din această săptămână începe o perioadă cu multe și importante schimbări în viața dvs. În prag de sărbători, norocul începe, în sfârșit să vă surâdă!

PEȘTI
Primiți o invitație-surpriză pentru Sărbători sau cineva drag se “auto-invită” la dvs, iar asta vă surprinde în mod plăcut. Astrele anunță surprize și pentru nativii singuri.

Copyright

Acest material este proprietatea site-ului www.sanatatecudetoate.ro protejat de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală.

TAGS:

«

Next post:

Avionul lui Moș Crăciun: ajutor pentru satele izolate din România »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *