Cauta...
TOP
Stil de viață

Masajul thailandez, terapie specială, care ascunde secrete de sănătate bine păstrate de mii de ani. De ce este indicat și care sunt afecțiunile pe care le tratează

Masajul thailandez, terapie specială, care ascunde secrete de sănătate bine păstrate de mii de ani. De ce este indicat și care sunt afecțiunile pe care le tratează

Masajul thailandez este un altfel de masaj. Aceasta este o premisă de la care trebuie să plecăm atunci când povestim despre această tehnică, cu totul și cu totul specială.

De ce este indicat să faci masaj thailandez?

În primul rând, aceasta nu este o terapie care să se aplice pe os sau pe coloana vertebrală. De asemenea, în cazul în care pacientul are probleme gastrointestinale, se va evita cu siguranță zona abdomenului. Genunchii sunt, de asemenea, zone care cer atenție sporită, la fel și mușchii obosiți sau ganglionii limfatici.

„Masajul thailandez interesează, de fapt, liniile energetice ale corpului. Pentru a ajunge acolo, însă, are nevoie să lucreze corpul fizic. Masajul thailandez a fost folosit de secole în Thailanda pentru a trata anumite condiții și pentru a conferii starea de bine. Masaj thailandez este recomandat atât persoanelor în vârstă, cât și celor tinere. De asemenea, fie că vorbim despre pacienți activi sau inactivi, sănătoși sau suferinzi, tuturor, acest tip de masaj le va face bine”, explică terapeutul Dan Bujor, specialist masaj cu bambus.

Care sunt beneficiile masajul thailandez:

1.Elimină toxinele colectate din cauza stresului psihic și emoțional.

2.Benefic în vindecarea durerilor de cap, migrenelor, artritei, paraliziei, durerilor de spate.

3.Întărește și întinerește corpul.

4.Crește abilitatea de a asimila nutrițiile prin stimularea organelor.

5.Îmbunătățește circulația sângelui și limfei.

6.Crește flexibilitatea corpului și minții.

TAGS:

«

Next post:

Acromegalia, afecțiune endocrină rară, depistată de multe ori tardiv »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *