Cauta...
TOP
Stiri

Mezeluri pentru copii contaminate cu praf de metal, retrase de pe piața europeană, inclusiv România! Alertă alimentară

Mezeluri pentru copii contaminate cu praf de metal, retrase de pe piața europeană, inclusiv România! Alertă alimentară

Produse alimentare pentru copii retrase urgent de la raft, de pe piața din toată Europa, inclusiv România! Alertă alimentară!

Family Butchers Germany GmbH (TFB) informează despre retragerea articolelor Reinert Bärchen-Wurst și Reinert Bärchen Geflügel-Wurst. Cantități mici de praf de metal ar fi putut contamina mezelurile.

În cadrul unor controale de calitate extinse au fost constatate defecte de calitate la unele pachete ale mărcii Reinert Bärchen. Astfel, nu se poate exclude faptul că, datorită unei defecțiuni la mașini, au ajuns pe produse cantități foarte mici de praf de metal. Datorită acestora, conform unei verificări și a unei evaluări a unor experți independenți, nu există niciun pericol pentru sănătate.

Totuși, TFB a decis preventiv ca, în cadrul unei retrageri publice, să retragă din comerț produse posibil afectate și să dea consumatorilor posibilitatea unui schimb. Clienții pot returna aceste produse în magazinele lor de cumpărături cu restituirea prețului de cumpărare chiar și fără prezentarea bonului de casă. Acest fapt se referă la următoarele produse:

– Reinert Bärchen-Wurst: toate produsele cu termenul de valabilitate până la data de 05.07.2021 inclusiv

– Reinert Bärchen Geflügel-Wurst: toate produsele cu termenul de valabilitate până la data de 01.07.2021 inclusiv.

Și Germania a anunțat retragerea acestor produse, motivând aceleași defecțiuni tehnice.

The Family Butchers (TFB) este ca mărime a doua companie de fabricare a salamurilor din Germania, cu opt locații de producție, 2.400 de angajați și o cifră de afaceri anuală de 720 de milioane de euro. Compania de familie împletește atât experiența de mulți ani și competența ca specialist de producție pentru mărci comerciale cât și ca producător de mărci pentru branduri cunoscute, ca de exemplu, Reinert Bärchen, Reinert Sommerswurst, Reinert Chambelle, Reinert Schinken Nuggetz și Reinert HerzensSACHE.

În legătură cu acestea, ideea de inovare este ancorată foarte bine în companie: astfel, prin Reinert Bärchen-Wurst TGB a inventat cu succes segmentul de produse pentru copii și prin Reinert HerzensSACHE a adus pe piața germană prima marcă de salam din animale crescute 100% fără antibiotice. Pe an se produc mai mult de 660 de milioane de produse pentru autoservire; aici portofoliul ajunge de la clasicele produse de salam crud, salam preparat și salam fiert și până la creații în ce privește variantele de condimente și produse hibride pentru rafturile cu autoservire, dar și pentru tejgheaua de servire.

TAGS:

«

Next post:

Cafeaua, adevăratele sale beneficii pentru sănătate. De ce e bine să o consumăm și cum se bea corect această licoare miraculoasă »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *