Cauta...
TOP
Stil de viață

Metoda eficientă, rapidă și sigură pentru a scăpa de kilogramele acumulate în vacanță! Poate fi administrată fără restricții sau contraindicații

Metoda eficientă, rapidă și sigură pentru a scăpa de kilogramele acumulate în vacanță! Poate fi administrată fără restricții sau contraindicații

Scapă de kilogramele acumulate în vacanță într-un mod rapid, eficient și sigur. După sărbători, dacă ne-am dat voie să ne bucurăm de relaxare și mâncare variată, în mod cert observăm că ne-am îngrășat. Iar măsurile se pot lua de îndată, fără restricții.

Potrivit specialistului terapeut, masajul cu bambus este cea mai eficientă, sigură și performantă “cură de detox” care poate fi administrată după sărbători, fără absolut nicio restricție sau contraindicație. Desigur excluzând persoanele cu varice, cărora masajul nu le este recomandat.

Dacă majoritatea programelor de detoxifiere mizează îndeosebi pe un meniu alcătuit din sucuri din legume și fructe, completat de supe sau de salate simple, dificil de urmat de către persoanele active, care au un consum energetic mare de-a lungul zilei, masajul cu bambus oferă soluția ideală 2 în 1: favorizează eliminarea toxinelor din celule, într-o manieră 100% naturală, contribuind în același timp la refacerea rezervelor de energie ale organismului.

Mai mult decât atât, masajul cu bambus este un veritabil remediu împotriva asteniilor – stărilor depresive de după sărbători, printre beneficiile sale numărându-se redarea bunei dispoziții și a stării de bine, a tonusului și a vitalității.

De asemenea, prin tehnica specială de masaj pusă la punct de Dan Bujor, întreg organismul este echilibrat și pregătit să facă față atât provocărilor cotidiene la locul de muncă, cât și răcelilor sau virozelor de sezon (masajul cu bețe de bambus contribuie din plin la îmbunătățirea imunității).

Dan Bujor poate efectua atât masajul cu bambus clasic, cât și masajul cu bambus la patru mâini, acesta din urmă oferind rezultate într-un timp și mai scurt, eliminând celulita – retenția de apă.

Desigur, toate terapiile de masaj este bine să se facă atunci când suntem atenți la alimentație, pentru a avea rezultatele dorite. În timpul terapiilor de masaj se renunță la zahăr și orice alte băuturi în afară de apă. În acest fel, ajutăm organismul să elimine rapid toxinele.

TAGS:

«

Next post:

Legătura dintre estrogen și apariția fibroamelor uterine. Multe femei nu știu că au fibroame, simptomele manifestându-se la doar 20% dintre ele »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *