Cauta...
TOP
Stil de viață

Cel mai bun moment din zi pentru a face amor. Beneficiile sunt maxime pentru sănătate

Cel mai bun moment din zi pentru a face amor. Beneficiile sunt maxime pentru sănătate

Există un moment al zilei super benefic pentru partidele de amor. O viață intimă regulată și echilibrată aduce doar beneficii pe termen lung, atât fizice, cât și mentale.

Viața intimă nu trebuie deloc neglijată, însă există și un moment ideal pentru asemenea activitate. Dacă te-ai fi gândit că acest moment este seara sau noaptea, ei bine nu. Specialiștii spun că ideal este pentru sănătate și imunitate ca noaptea să dormim. Și atunci, când exersăm amorul?

Dimineața este perioada cea mai benefică iubirii fizice. Începi ziua cu un tonus de neegalat și un echilibru mental de invidiat!

Amorul te trezește mai bine decât orice cafea și îți solicită mușchii mai temeinic decât orice ședință la sală.

Iată care sunt cele mai notabile beneficii ale amorului dis-de-dimineață. Este lista întocmită de specialiști.

1.Foarte simplu de executat: ești deja în pat, lângă partener. Trăiești momentul de la prima oră, fără efort, programare, fără ca să fii distras de nimic, te poți concentra intens asupra acțiunii, spune dr. Emily Morse.

2.Devii activ instantaneu

Se eliberează endorfine și hormoni de fericire, de stare de bine. Este ideal să îți începi ziua așa, fie că ești femeie sau bărbat. Orgasmul îți va aduce o stare perfectă, vei fi activ, cu chef de muncă, mult mai puțin expus stresului și enervării pe parcursul zilei.

3.Amorul de dimineață este un veritabil calmant. Vei uita de dureri, specialista spune că putem considera partida de iubire din zorii zilei ibuprofenul naturii.

4.Consolidarea relației

Dr. Morse spune că în timpul partidelor de amor se secretă oxitocina, hormonul care alimentează sentimentul iubirii și al atașamentului. Cu cât faci mai des dragoste cu partenerul, cu atât relația voastră va fi mai solidă. Se realizează o conexiune fenomenală.

5.Amorul în zori alungă stresul zilei

Orgasmul de dimineață te ajută să faci față oricărui stres: de la muncă, de la facultate sau din familie.

Permite oxitocinei să te învăluie și vei rezista cu zâmbetul pe buze provocărilor zilei.

6.Iubirea dimineața e mai intimă

Dimineața, sunteți amândoi mai vulnerabili. Deveniți mai intimi, mai iubitori, mai copilăroși. Bărbații mărturisesc că sunt mult mai încântați de amorul de dimineață, când partenera este autentică, nemachiată, cu parfumul natural al pielii, ceea ce pentru masculi este un adevărat afrodisiac.

7.Dimineața se atinge mai ușor orgasmul

Corpul este relaxat, nu l-a perturbat nimic, toți centrii nervoși răspund instantaneu la stimulare, iar orgasmul se produce mult mai repede decât seara.

8.Amorul de dimineață e bun pentru imunitate

Dr. Morse afirmă că o viață intimă regulată susține imunitatea organismului. Crește nivelul de anticorpi IgA, care se găsesc în multiple zone, inclusiv în salivă sau vagin.

Acești anticorpi protejează părți din corp expuse substanțelor necunoscute, așa că e bine să știi: când întreții relații intime, ții la distanță bacterii neprietenoase.

9.Medicament natural pentru creier

Studiile arată că o viață intimă regulată îmbunătățește memoria și funcția cognitivă. SURSA

Copyright

Acest material este proprietatea site-ului www.sanatatecudetoate.ro protejat de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală.

TAGS:

«

Next post:

Băutura care deblochează procesul de slăbire. Uiți de foame și de kilograme în plus, explicațiile medicului Mihaela Bilic »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *