Cauta...
TOP
Stil de viață

De ce sunt singure multe femei inteligente. Cele mai întâlnite 8 motive

De ce sunt singure multe femei inteligente. Cele mai întâlnite 8 motive

Vedem în jur multe femei frumoase și inteligente care nu au un partener. Cum este posibil? De ce se întâmplă asta? De ce nu își găsesc un iubit care să le împlinească și viața sentimentală? Femeile sunt din ce în ce mai independente, dar cât este de satisfăcător să nu ai pe cineva alături cu care să împărtășești victoriile zilnice?

Desigur, nu este o regulă. Există și foarte multe cupluri fericite. Însă unde sunt relațiile de altă dată?

Când vine vorba de femei inteligente, te-ai gândi că ar putea avea totul. Slujbe bine plătite, prieteni buni și iubiți romantici. Adevărul este că nu preau au parte de așa ceva, iar de multe ori nici nu-și doresc.

De fapt, cele mai multe dintre aceste femei rămân singure.

Fie că-și doresc să fie cu cineva sau nu, multe femei inteligente trăiesc singure mult timp. De cele mai multe ori, din aceste 8 motive, care sunt cele mai întâlnite, potrivit psihoterapeutului Eva Jackson.

Nu se mulțumesc cu oricine. Femeile inteligente sunt și foarte pretențioase, atunci când vine vorba de relații. Nu este un lucru neapărat rău, ele doresc să aleagă pe cineva compatibil, nedorind o relație cu oricine.

Mulți bărbați se simt intimidați de ele. Nu mai este un secret că mulți bărbați se simt intimidați de femeile inteligente. Dacă au deja un complex de inferioritate, ei chiar ajung să le disprețuiască pe femeile asumate, care știu ce vor. Ca rezultat, rămân puțini bărbați disponibili pentru femeile inteligente.

Își prețuiesc independența. Astfel de femei știu să-și poarte singure de grijă, nu au nevoie să fie ajutate. Nu sunt neajutorate și nici nu vor să pară, ca să se simtă bărbatul de lângă ele bine. Mai mult, își adoră independența. Și de aceea, nu sunt foarte doritoare să renunțe la viața de femei singure.

Nu le este teamă să fie ele însele. Femeile inteligente știu cine sunt și ce doresc. Nu vor să schimbe asta doar ca să se muleze pe dorințele altora sau se se prefacă. Nu au o problemă să renunțe la cei care nu le plac așa cum sunt.

Greșelile trecutului le pot ține pe loc. Toți facem greșeli în viață, alegem persoane nepotrivite. Dacă aceste femei au fost rănite în trecut, nu vor să mai permită ca așa ceva să se întâmple din nou. Drept pentru care suflă și în iaurt, cu riscul de a rămâne singure.

Unii bărbați se tem de femeile care au mai mult succes decât ei. Ani la rând, funcțiile de conducere erau ocupate de bărbați, iar rolul femeilor era de a face copii, curățenie și mâncare. Deși lucrurile s-au schimbat, unii bărbați încă nu au acceptat evoluția lucrurilor. În mod trist, ei simt că li se face concurență, chiar se simt amenințați de femeile inteligente care știu cum să fie stăpâne pe propria lor viață.

Femeile inteligențe doresc bărbați maturi, pe măsura lor. În mod firesc, inteligența este completată de maturitate. O astfel de femeie nu dorește parteneriat cu o persoană care se poartă copilărește. Preferă să aștepte până apare cineva pe măsura ei.

Și nu în ultimul rând, femeile inteligente sunt fericite singure. Nu se tem de singurătate, nu fac o obsesie din găsirea unui partener, nu sunt disperate la gândul că poate vor rămâne singure, ci își savurează perioadele de răsfăț și așteaptă liniștite ca un partener potrivit să apară, exact atunci când este timpul.

Femeile inteligente își planifică viața, se gândesc ce au ele de făcut, înainte de a își face un scop în găsirea unui partener. Și chiar dacă sunt singure bune perioade din viață, le place.

Distribuie acest articol prietenelor tale inteligente și vezi dacă sunt de acord.

Copyright

Acest material este proprietatea site-ului www.sanatatecudetoate.ro protejat de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală.

TAGS:

«

Next post:

Remedii naturale uimitoare anti-COVID! Au proprietăți antivirale și imunostimulatoare, descoperirile importante ale unui studiu recent »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *