Cauta...
TOP
Diete

Cum a slăbit dramatic una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume. Ajunsese la 100 de kilograme, dar în 6 luni s-a transformat total

Cum a slăbit dramatic una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume. Ajunsese la 100 de kilograme, dar în 6 luni s-a transformat total

A slăbit 45 de kilograme și acum poate purta pantalonii din tinerețe. Transformarea sa este uluitoare. Deși cunoscută publicului ca o artistă suplă, Jessica Simpson ajunsese de nerecunoscut, la 100 de kilograme, după a treia naștere.

Kilogramele artistei au tot fluctuat, în ultimii ani, începând cu prima sarcină. Mereu  a existat o slăbire după sarcină, însă niciodată atât de spectaculoasă. Mai mult, îmbinarea dietei cu sportul a dus la un rezultat frumos și la o musculatură definită.

Antrenorul Harley Pasternak a dezvăluit secretele slăbirii spectaculoase a Jessicăi Simpson după cea de-a treia naștere.

În primul rând, au avut ritual zilnic de mers pe jos, iar programul se stabilise la 14.000 de pași. De asemenea, Simpson s-a concentrat pe o dietă curată, formată din proteină și legume.

După ce a născut în 2019, Jessica Simpson a distribuit pe Instagram progresele legate de obiectivul său principal, slăbirea. Cântăreața a lucrat alături de antrenorul Harley Pasternak pentru atingerea acestui obiectiv. El a dezvăluit detaliat și în exclusivitate pentru E!News cum a slăbit artista 45 de kilograme în șase luni.

Planul de slăbire a fost conceput pentru a o ajuta să slăbească în 6 luni și să se mențină în continuare, cu ajutorul unui stil de viață sănătos.

Planul lui Simpson nu includea vreo dietă extremă sau exerciții epuizante, a mărturisit Pasternak.

Care a fost arma secretă? Mersul pe jos. Jessica a început cu 6000 de pași și a tot plusat până a ajuns să meargă zilnic 14.000 de pași.

Au făcut și exerciții de forță de intensitate medie, concentrându-se zilnic pe câte o grupă de mușchi.

Totuși, dieta este CHEIA

Simpson a mâncat curat. Trei mese pe zi și două gustări, cu precădere proteină și legume.

Dacă avea poftă de dulce, Pasternak îi dădea câte o bomboană mentolată fără zahăr.

Cântăreața avea dreptul și la câte un răsfăț culinar, din când în când. Trebuia să doarmă 7 ore pe noapte: ”Somnul este vital în procesul de slăbire”, spune Pasternak.

TAGS:

«

Next post:

Cum să navighezi printre știrile care induc panica. Celebru medic român: Frica, incertitudinile și frigul ne afectează echilibrul! »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *