Cauta...
TOP
Horoscop

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 7-13 decembrie. Atenție, trei zodii sunt favoritele astrelor în această perioadă, le merge totul ca pe roate și au noroc cu carul!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 7-13 decembrie. Atenție, trei zodii sunt favoritele astrelor în această perioadă, le merge totul ca pe roate și au noroc cu carul!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 7-13 decembrie 2020. În perioada următoare, 3 zodii sunt favorizate de astre!

Taurii pot schimba dinamica unei relații, Gemenilor li se face dreptate sau câștigă un concurs, iar Scorpionii primesc bani. Ce se întâmplă cu restul zodiilor…

BERBEC
Berbecii pot rezolva probleme legate de acte, mai ales dacă acestea se referă la călătorii sau relații cu cineva din străinătate. Norocul le surâde în special miercuri și joi.

Horoscop 7-13 decembrie

TAUR
Taurii nemulțumiți de profitul dintr-o afacere sau de actualul salariu pot lua în calcul demararea unui proiect profesional în care să nu depindă de nimeni. Vor avea succes!

GEMENI
Gemenii care luptă pentru un drept sau pentru o cauză pot primi, chiar de luni, mesaje încurajatoare. Veștile oficiale vor veni, cel mai sigur, în cursul zilei de joi și vor fi in favoarea lor.

RAC
Racii au înțelepciunea de a-și impune, cu tact, punctul de vedere chiar și în fața celui mai încăpățânat partener sau colaborator. Și in cuplu reușesc să obțină ceea ce doresc. Toți le fac pe plac.

Horoscop 7-13 decembrie

LEU
Dragostea plutește în aer și Leii singuri nu ratează nicio ocazie să își încerce norocul. Pentru cei care au o relație, horoscopul săptămânii anunță multe momente frumoase. Și multe cadouri!

FECIOARĂ
Fecioarele care vor să facă schimbări prin casă ori să cumpere ceva de valoare ar trebui să nu uite să ceară și părerea partenerului de viață. Mai ales dacă ideile lor afectează bugetul comun.

BALANȚĂ
S-ar putea ca în prima parte a săptămânii Balanțele să nu aibă succesul sperat la serviciu. Șefii spun că ideile lor sunt prea “avangardiste” sau prea costisitoare. Mai bine așteaptă până joi!

SCORPION
Scorpionii trebuie să apeleze la “rezerva strategică” pentru a ajuta pe cineva drag sau pentru a reuși să cumpere tot ce și-au propus pentru Sărbători. Dar vineri primesc bani și totul devine mai simplu.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii sunt în centrul atenției, chiar și in momente în care nu au chef de asa ceva. S-ar putea ca până și rudele mai îndepărtate să fie, brusc, interesate de cariera nativilor și mai ales de câștigul acestora.

Horoscop 7-13 decembrie

CAPRICORN
Când altora le stă mintea la vacanta, Capricornii caută și găsesc noi surse de venit. Chiar de luni, asteroidul Înțelepciunii acționează în casa Banilor și a resurselor personale din astrograma lor.

VĂRSĂTOR
Cu ajutorul unor prieteni, Vărsătorii pot obține un job mai bun sau pot face cunoștință cu o persoană importantă. În viitorul apropiat, aceasta le va schimba în bine cariera.

PEȘTI
Peștii trebuie să aleagă cu mai multă atenție persoanele în care au încredere. În această perioadă, indiscreția lor poate provoca probleme la serviciu sau în relația cu o rudă apropiată.

TAGS:

«

Next post:

Ce este epilepsia și cum se tratează această afecțiune neurologică. Peste 65 de milioane de oameni sunt afectați în lume »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *