Cauta...
TOP
Sanatate

Celebru medic român: Este un remediu ieftin și puternic împotriva infecțiilor, antiviral eficient, îi putem spune ”substanța magică”

Celebru medic român: Este un remediu ieftin și puternic împotriva infecțiilor, antiviral eficient, îi putem spune ”substanța magică”

Infecțiile se pot combate cu acest remediu ieftin și la îndemâna tuturor. Nu este prima dată când dr. Adina Alberts îl recomandă românilor cu căldură. Cât este de eficient și care sunt cele mai indicate alegeri. Substanța miraculoasă este banalul albastru de metilen. Iată ce spune dr. Adina Alberts despre acesta.

”Revin din nou asupra acestei substanțe “magice”, ALBASTRUL DE METILEN. Am amintit de mai multe ori că este un antiviral extrem de eficace și v-am indicat să luați în această perioadă, preventiv, câte o capsulă dintr-unul dintre medicamentele indicate împotriva infecțiilor urinare, pentru că aceste medicamente au doza optimă de AM. Și sunt ușor de procurat. Acelea care conțin albastru de metilen, evident! 1 capsulă la 3 zile!
Dar haideți să vă spun ce alte beneficii mai are această substanță:
  • Până la apariția substanțelor de sinteză cu care suntem atât de familiarizați astăzi, AM era considerat cel mai eficicace antibacterian, antifungic, antiviral.
  • Era un antimalaric cunoscut pâna în urmă cu câteva decenii, actualmente este încă mult mai eficient decât hidroxiclorochina care e medicamentul de elecție împotriva malariei acum!
  • Crește nivelul de energie tisulară păstrând tinerețea celulară, împiedicând astfel fenomenul îmbătrânirii.
  • Este un neuroprotector, acționează prin scăderea sintezei de amiloid împiedicând apariția demenței Alzheimer. De altfel, există în practica medicală neurologică un medicament care e derivat al AM, pe nume LMTX®, care este deja introdus în studiile clinice din unitățile spitalicești din lume, și administrat bolnavilor de Alzheimer.
  • Are efect antipsihotic, antidepresiv și îmbunătățește starea de spirit.
  • Crește capacitatea de atenție, învățare și memorare.
  • Stimulează metabolismul glucozei în condiții anaerobe crescând energia celulară.
  • Crește capacitatea hemoglobinei de transport a oxigenului către țesuturi.
Este un medicament foarte sigur. Doza optimă este de 0,5-2 mg/kg corp. Atenție, ingerați doar preparate de uz intern.
În acest moment, în farmaciile din România găsiți capsule cu albastru de metilen indicate în infecțiile urinare. Mai există și pastile de supt pentru infecțiile din gât indicate și pentru copiii de peste 5 ani. De asemenea mai sunt și sprayuri de uz oral care conțin AM. Puteți apela la farmaciști și puteți cere să vă prepare în farmacii soluții de albastru de metilen de uz intern.”, conchide medicul Adina Alberts pe pagina dumneaei de Facebook.
TAGS:

«

Next post:

Dovleacul, alimentul suprem al toamnei. Uimitoarele sale beneficii pentru sănătate »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *