Cauta...
TOP
Stil de viață

Recomandarea unui celebru medic român: Mai multe relații intime! Vă creșteți imunitatea, în felul acesta

Recomandarea unui celebru medic român: Mai multe relații intime! Vă creșteți imunitatea, în felul acesta

Celebrul medic român Mihail Pautov vine cu o recomandare pentru populație: chiar dacă nu este foarte etică, așa cum recunoaște chirurgul, e bine să nu uităm de viața amoroasă. Căci activitatea intensă în acest sector are numeroase beneficii la nivel fizic, mental și imunitar.

De ce recomandă dr. Pautov relațiile intime constante? În primul rând, din considerente de sănătate, lăsând la o parte faptul că este o activitate îndrăgită de cea mai mare parte a adulților.

Amorul reduce tensiunea arterială

Cercetarile sugereaza o legatura intre sex si tensiunea arterială scazută.

Multe studii de referinta au constatat ca activitatea sexuala (nu masturbarea) scade tensiunea arterială sistolică. La femei, orgasmul stimuleaza eliberarea homonului oxitocină care are ca efect direct scăderea tensiunii arteriale.

Sexul, ca parte a unei relații emoționale, este deosebit de bun pentru inima ta, atât organic cat si emoțional. Studiile arată că problemele emoționale, cum ar fi stresul, furia, anxietatea și singurătatea, contribuie la riscul de atac de cord la fel ca fumatul și colesterolul ridicat.

Persoanele cu o viață sexuală activă își iau mai puține zile de concediu medical.

Persoanele care fac sex cel putin de doua ori pe săptămână au un niveluri mai ridicat de anticorpi ce vă apără împotriva microbilor, virușilor și a altor intruși. Cercetătorii de la Universitatea Wilkes din Pennsylvania au descoperit că studenții care au făcut sex o dată sau de două ori pe săptămână au avut niveluri mai ridicate ale unui anticorp comparativ cu studenții care au făcut sex mai rar, notează medicul Pautov Mihail.

Toate beneficiile relațiilor amoroase descrise de celebrul chirurg sunt AICI.

TAGS:

«

Next post:

Uleiul care ar putea preveni îmbolnăvirea de Covid-19! Concluziile uimitoare ale unui studiu în desfășurare »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *