Cauta...
TOP
Ezoteric

Testul degetului mic nu dă greș. Ce fel de persoană ești, în funcție de lungimea acestuia

Testul degetului mic nu dă greș. Ce fel de persoană ești, în funcție de lungimea acestuia

Testul degetului mic. Poți afla ce tip de personalitate ai, în funcție de lungimea celui mai mic deget. Află tot ceea ce vrei să știi despre tine sau omul de lângă tine fiind atent la detaliile din palma sa.

Este incredibil cum lungimea degetului mic poate descrie personalitatea pe care o ai și ce tip de persoană ești.

Potrivit chiromanției și specialiștilor care o practică, lungimea degetului mic de la mână poate descrie ce fel de persoană ești, ce personalitate ai, ce trăsături de caracter. Fă și tu analiza și convinge-te.

Există trei categorii de persoane, în funcție de acest algoritm. Tip A, tip B și tip C. Privește-ți degetul mic, cum se încadrează, ce tip ești și află-ți personalitatea în funcție de acest criteriu. Dacă ești dreptaci, analiza se face la mâna stângă, dacă ești stângaci, ia în considerare mâna dreaptă.

Vei vedea că palmele nu sunt simetrice și este OK să fie așa.

Tip A

Ești sufletist și gata mereu să îi ajuți pe cei care au nevoie. Detești minciuna, dualitatea, nesinceritatea fiindcă sunt opusul a tot ceea ce tu ești. Ești introvertit și nu te deschizi ușor în fața persoanelor noi. Reacționezi adesea mai puternic și mai deschis la minte decât ești, de fapt, reușind să devii surprins de tine însuți (însăți).

Pe măsură ce te apropii de cineva și după ce ți-a câștigat încrederea, începi să te deschizi, să fii mai încrezător și mai prietenos.

Ochii tăi sunt foarte expresivi, ești o persoană prietenoasă și empatică. Detești răutatea și prostia, iar uneori poți fi ciudat(ă) sau arogant(ă). Muncești mult și termini orice sarcină la timp, chiar și pe cele plictisitoare sau care nu-ți aduc satisfacții sufletești.

Tipul B

Nu-ți pierzi cumpătul nici în toiul haosului și al deznădejdii. Nu îți place să cunoști oameni noi, ești timid și rezervat la început.

Ai un suflet delicat, deși puțini află sau înțeleg asta. În relațiile romantice, ești un partener devotat și credincios. Te dăruiești familiei și celor dragi cu totul și te gândești mereu la cei dragi.

Când te concentrezi pe ceva, rămâi focusat, nu-ți pierzi concentrarea sau interesul. Ești cunoscut pentru faptul că știi să păstrezi un secret, că ești de încredere, că nu trădezi. Îi aperi pe oameni și nu vrei să le rănești sentimentele.

Ți-e teamă să nu fii rănit, te poți preface indiferent, însă visezi mereu să-ți întâlnești sufletul pereche.

Tipul C

Nu ții niciodată supărarea împotriva celor care ți-au greșit sau te-au rănit. Știi să ierți, ceea ce este minunat. Ești o persoană plăcută, cu care toată lumea se înțelege. Respecți opiniile celorlalți, chiar dacă nu ești de acord cu ele.

Nu-ți plac surprizele. Nu ești în largul tău atunci când nu știi ce se va întâmpla. Preferi să nu împărtășești cu nimeni zbuciumul tău, nu-ți dezvălui problemele și grijile. Adesea acest lucru îți afectează relațiile cu cei dragi, fiindcă ei nu știu ce te frământă, ce e în sufletul tău.

Ți se potrivește perfect zicala ”ce e în gușă e și în căpușă”. Adică ești incredibil de sincer, spui exact ceea ce crezi, iar asta îți poate dăuna, de multe ori. Nu știi să îndulcești adevărul. Îl spui fix așa cum este, iar asta deranjează sau rănește. De asemenea, preferi să te înconjori de oameni care fac la fel ca tine. Detești mincinoșii, falșii, fățarnicii.

Vrei să te înconjori de oameni sinceri și autentici, ei sunt ”haita” ta. De multe ori te poate domina orgoliul și te poți enerva destul de tare în discuțiile mai aprinse. Totuși, când focul se stinge, vei fi primul care își va cere scuze.

*Acesta este un articol documentat de sanatatecudetoate.ro. Este permisă preluarea a cel mult 200 de semne dintr-un material, dar fără a depăși jumătate din textul publicat. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa informației și includerea unui link către articolul preluat.

TAGS:

«

Next post:

Cum ne pregătim pentru o ecografie. Ce trebuie să facem înainte de această procedură »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *