Cauta...
TOP
Sanatate

Vitaminele esențiale în sezonul rece! Întăresc imunitatea în fața virozelor, a gripei, dar și a bolii COVID-19

Vitaminele esențiale în sezonul rece! Întăresc imunitatea în fața virozelor, a gripei, dar și a bolii COVID-19

Vitaminele  care nu trebuie să ne lipsească când toamna este în plină desfășurare, iar sezonul gripelor și a virozelor e în toi.

Și cum acestea vor fi secondate de infecția cu SARS-CoV-2, reprezentând principala amenințare de sănătate în întreaga lume, este bine să ne pregătim organismul pentru a preveni problemele sau formele grave de boală.

Un organism cu un sistem imunitar puternic fie nu se va îmbolnăvi, fie va face o formă ușoară.

Iată care sunt sfaturile medicului Adina Alberts în ceea ce privește fortificarea organismului cu vitamine esențiale.

”Dragi prieteni, în perioada următoare trebuie să avem o GRIJĂ prioritară, atât pentru noi înșine, cât și pentru cei dragi nouă.Să ne întărim imunitatea!

Pe lângă Vitaminele C, D, propolis, lăptișor de matcă, echinaceea, cătină, ș.a, ar trebui să mai avem în vedere și următoarele suplimente alimentare:

QUERCETINA este recunoscută pentru proprietățile sale antioxidante puternice.

Quercetina este un flavonoid care se găsește în mod natural în ardei, roșii, sfeclă, brocoli, fenicul, cireșe, pere, vișine.

Se găsește în farmacii sub formă de capsule de 100, 200 sau 500 mg. Câte 500-750 mg pe zi reprezintă o doză zilnică optimă.

RESVERATROLUL, o altă substanță recunoscută la nivel mondial ca având un foarte puternic efect antioxidant, întărind și pregătind organismul pentru a lupta cu infecțiile de toate felurile. Resveratrolul este unul dintre antioxidanții naturali cei mai eficienți  pentru protecția totală a corpului împotriva radicalilor liberi; are un puternic efect antiinflamator, antibacterian și antialergic (pentru că distruge histamina). În mod natural resveratrolul se găsește în struguri, mai ales în cei negri. Se găsește în farmacii sub formă de tablete sau capsule de 250, 500, 750 mg, loțiuni sau tincturi. 500-1000 mg pe zi reprezintă doza optimă.

5 CIUPERCI cu puternice efecte antioxidante și imunostimulatoare

Reishi,Shiitake, Maitake, Enokitake , Ghebe de miere. Se găsesc în comerț sub formă de capsule, în combinații diverse, simple sau asociate cu alte substanțe antioxidante sau cu vitamine. Doza recomandată este 1-2 capsule pe zi.

Sănătate multă tuturor!”, a scris medicul Adina Alberts pe pagina dumneaei de Facebook.

TAGS:

«

Next post:

Polenul, comoara din stup, antibioticul naturii. Top beneficii uimitoare pentru sănătate, susținute științific »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *