Date îngrijorătoare: Aproape 60% dintre români sunt supraponderali! Beneficiile și riscurile asociate consumului de cafea, ceai și ciocolată

UMF Carol Davila a organizat a doua ediție a NutriSciLabs. Prof. Univ. dr. Doina Drăgănescu: Aproape 60% dintre români sunt supraponderali. Educația în nutriție, vitală pentru sănătatea publică. Care sunt beneficiile și riscurile asociate consumului de cafea, ceai și ciocolată Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila, prin Programul de Master în Nutriție și Siguranță Alimentară […]

Băutura care deblochează procesul de slăbire. Uiți de foame și de kilograme în plus, explicațiile medicului Mihaela Bilic

Dr. nutriționist Mihaela Bilic a detaliat beneficiile uneia dintre cele mai pupulare, dar și benefice băuturi. Important din punctul de vedere al medicului nutriționist este faptul că ajută în procesul de slăbire. Dr. nutriționist Mihaela Bilic: ”Aceasta este băutura care deblochează slăbitul și uiți de foame” Dr. Mihaela Bilic vorbește despre cafea folosind multe cuvinte […]

Ingrediente vindecătoare care se pot adauga în cafea

Ce poți adăuga în cafea pentru a o transforma într-un medicament natural? Nenumărate studii au indicat, de-a lungul vremii, că este o băutură benefică organismului. Cu excepția contraindicațiilor impuse de anumite suferințe și afecțiuni și care sunt semnalate de către medic, cafea reprezintă un leac vechi și dovedit împotriva oboselii, apatiei, constituie un bun antioxidant, […]

Cum să bei o cafea perfectă, ca în Italia. Sfaturile experților, la ce detalii este atent un fin cunoscător

Secretele pentru o cafea perfectă. Vrei să știi totul despre această mătăsoasă băutură? Întocmai ca un fin cunoscător? Cu peste 30 miliarde de cești de cafea espresso Lavazza servite anual, cafeaua italiană se bucură de un succes mondial, reușind să pătrundă în casele oamenilor din întreaga lume. Scurt și negru. Intens, cu o cremă fină. […]