Cauta...
TOP
Horoscop

Horoscopul anului nou – previziuni Oana Hanganu pentru săptămâna 28 decembrie 2020 -3 ianuarie 2021. Zodiile pe care astrele le favorizează în ultimele zile ale anului: viața li se schimbă nesperat

Horoscopul anului nou – previziuni Oana Hanganu pentru săptămâna 28 decembrie 2020 -3 ianuarie 2021. Zodiile pe care astrele le favorizează în ultimele zile ale anului: viața li se schimbă nesperat

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 28 decembrie 2020-3 ianuarie 2021. Pentru ce zodii se anunță vești bune și schimbări nesperate.

BERBEC

Întâlnirea cu cineva drag din familie poate fi nu doar un eveniment plin de emoție și bucurie, dar și o plăcută surpriză în plan financiar. Perioada este potrivită și pentru cumpărarea sau vânzarea unei case.

TAUR

Pentru Tauri se anunță schimbări de ultim moment pentru acest sfârșit de an.

De exemplu, planurile de Revelion se pot modifica datorită unei invitații-surpriză care nu poate fi refuzată.

GEMENI

Dacă trebuie să aleagă între două oferte, două proiecte sau chiar două persoane, Gemenii ar trebui să se lase ghidați de intuiție. În plan financiar primesc un ajutor concret de la un prieten.

RAC

Luna Plină din semnul lor zodiacal le recomandă Racilor să își scrie lista de obiective și dorințe pentru anul ce vine. Planeta Norocului va fi de partea lor și le va aduce oportunități și resurse.

LEU

Leii primesc vești bune legate de sănătatea lor sau de sănătatea cuiva apropiat. În plan sentimental e bine să se bucure de prezent fără să își facă, deocamdată, prea multe planuri de viitor.

FECIOARĂ

Fecioarele au nevoie de cineva care să le ajute să-și recapete încrederea în ele însele dar și de cineva care să le ajute concret să-și pună în practică ideile. Acum, declarațiile de dragoste nu mai sunt de ajuns.

BALANȚĂ

Atmosfera de la serviciu, relația cu colegii sau amânarea unor recompense pe care le așteptau pot fi motivele pentru care Balanțele renunță la un job sau iau în calcul o afacere pe cont propriu, atenționează cunoscutul astrolog Oana Hanganu în exclusivitate pentru ”Sănătate cu de Toate”.

SCORPION

Scorpionii au parte de zile norocoase, foarte bune pentru afaceri dar și pentru călătorii și întâlniri cu oameni importanți. În cuplu, însă, banii pot fi motiv de ceartă, așa că… atenție la cheltuieli!

SĂGETĂTOR

Pentru Săgetători se anunță câștiguri importante, cadouri și surprize plăcute! S-ar putea ca partenerul de viață să primească o mărire de salariu și să fie mai generos decât de obicei…

CAPRICORN

În cuplu, Capricornii vor să clarifice neînțelegeri sau suspiciuni dar nu au răbdare să asculte ce le spune partenerul. Nativii singuri pot atrage iubirea în viața lor: planeta Surprizelor e chiar în “casa Iubirii”!

VARSĂTOR

Vărsătorii se pot “debarasa” acum de trecut, de atașamente, vicii, obsesii ori de persoane și relații care “nu duceau nicăieri”. Încep noul an cu o nouă energie care va atrage norocul în viața lor.

PEȘTI

Peștii care nu se simt apreciați cu adevărat la serviciu, în familie sau în cuplu ar trebui să își schimbe atitudinea. Luna Plină și Venus, planeta Iubirii, le cer să se iubească mai mult și să îi lase pe cei din jur “pe locul 2”.

Copyright

Acest material este proprietatea site-ului www.sanatatecudetoate.ro protejat de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală.

TAGS:

«

Next post:

Cum ne protejăm articulațiile iarna. Cele mai mari riscuri care pândesc în sezonul rece, explicațiile medicului specialist »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *