Cauta...
TOP
Horoscop

Horoscop de weekend Oana Hanganu. Astrele anunță iubiri la prima vedere, tentații, vorbe mari și cheltuieli…

Horoscop de weekend Oana Hanganu. Astrele anunță iubiri la prima vedere, tentații, vorbe mari și cheltuieli…

Horoscop de weekend Oana Hanganu. Se anunță transformări importante în viața câtorva zodii. Opoziția dintre Venus și Uranus poate aduce mari schimbări în viața sentimentală, mai ales pentru Tauri, Raci, Scorpioni și Capricorni.

BERBEC

Berbecii vor mai multă pasiune in viața lor și nu ezită să facă primul pas în relațiile cu persoanele care îi interesează. Atenție la cheltuieli dacă vor să impresioneze pe cineva anume!

 

TAUR

Taurii nemulțumiți de actualul partener își vor cauta norocul în altă parte. În cuplurile stabile, dovezile exagerate de iubire pot fi obositoare și cu efect neașteptat.

 

GEMENI

Gemenii trebuie să dea dovadă de discreție. Să nu vorbească prea mult despre noile cuceriri, mai ales dacă sunt atrași de colegi sau de parteneri de afaceri!

 

RAC

Unii Raci oscilează între o iubire din trecut și actualul partener. Alții reușesc să reaprindă flacăra pasiunii într-o relație “cu vechime”, despre care credeau că nu mai are nicio șansă.

 

LEU

Leii proaspăt îndrăgostiți ar trebui să dea dovadă de tact și răbdare: s-ar putea ca persoana iubită să nu fie pregătită pentru “marea întâlnire” cu posibilii viitori socri sau cu toți prietenii nativilor.

 

FECIOARĂ

Fecioarele pot primi declarații de dragoste pe neașteptate sau își pot întâlni iubirea “la drum de seară” sau, mai lrozaic, la cumpărături. În cuplu se fac planuri de călătorie și vacanță.

 

BALANȚĂ

Balanțele țin prea mult la libertatea lor pentru a se implica, acum, într-o relație, dar cochetează cu ideea unei aventuri. În cuplu: risc de ceartă din cauza banilor pe care nativii “îi dau pe fleacuri”.

 

SCORPION

Scorpionii care trebuie să aleagă între două persoane vor să opteze pentru “nou” dar încearcă să păstreze și controlul în viata partenerului oficial. S-ar putra să nu le prea reușească…

 

SĂGETĂTOR

Săgetatorii care își caută jumătatea au noroc: cineva din cercul de cunoștințe îi admiră în secret. Cei care au pe cineva trebuie să fie prudenți: un simplu flirt sau o bârfă poate aduce conflicte în cuplu.

 

 

CAPRICORN

Capricornii trec printr-o perioadă în care li se schimbă nu doar prioritățile, ci și gusturile. Inclusiv în materie de amor! Așa că s-ar putea să îi surprindă pe apropiați cu noul partener de viață.

 

VĂRSĂTOR

Astrele îi ajută pe Vărsătorii interesați de relații serioase ori de intemeierea unei familii. Și cei care vor schimbări de casă ori în casă își pot îndeplini visul, cu ajutorul financiar al unui prieten.

 

PEȘTI

Pentru Pești se anunță câteva zile solicitante, cu multe drumuri, întâlniri sau mesaje. În plan sentimental, spun vorbe mari sau își fac planuri “mărețe”. Totuși, parcă n-ar strica și un dram de realism…

TAGS:

«

Next post:

Schema clasică de tratament pentru COVID-19 agreată de medicii de familie pentru pacienții cu forme ușoare. Medic român: ”Vreau să ajut, colegii mei sunt epuizați” »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *